Diensten

All-means is een aanbieder van internetdiensten. Wij bieden u een aantal standaarddiensten aan. Voor deze standaarddiensten zijn een aantal pakketten vastgesteld. U kunt deze pakketten bekijken door een van de type diensten te kiezen. Daarnaast is het mogelijk om specifieke diensten geleverd te krijgen. Heeft u interesse in een dienst die niet op deze pagina staat beschreven, neem dan gerust contact op.

Flexibiliteit

All-means biedt de mogelijkheid een pakket te configureren naar uw wensen. Heeft u een simpel website pakket maar wil u daar een optie uit een van de zwaardere pakketten bij, dan kan dit. U kunt uw pakket zo samenstellen dat het precies bij uw gebruik past. Zo betaald u dus nooit teveel.

Web diensten

Wij bieden een vijftal standaard pakketten aan. Het principe is simpel, hoe actiever uw website, des te beter pakket u nodig hebt. Hieronder staat een overzicht van de pakketten. Alle pakketten zijn flexibel. U kunt zelf diensten toevoegen die u nodig acht bij uw pakket.

Overzicht van web diensten

Hieronder staat een overzicht van de standaard web pakketten die wij aanbieden. Deze pakketten kunnen door u worden aangepast om beter te voldoen aan uw eisen. Als u niet goed weet wat voor pakket u nodig heeft kunt u na het overzicht meer over de pakketten lezen.

  minimum simpel basis actief zwaar
Standaard zaken:
Domein - + + + +
Dataverkeer 1 GB 5 GB 10 GB 25 GB 50 GB
Service basis basis basis medium premium
Ruimte 25 MB 50 MB 150 MB 500 MB 1000 MB
Scripting:
PHP + + + + +
CGI - + + + +
Database - - + + +
E-mail:
Mailboxen 1 1 5 20 50
Mail lijsten - - - 5 10
Kosten:
Maandelijks € 2,50 € 5,00 € 10,00 € 25,00 € 50,00

Het minimum pakket

Het minimum pakket is uitermate geschikt voor het online zetten van een simpele website. Als u geen domein nodig heeft, en niet veel verkeer genereert dan is dit pakket voor u een geschikte keuze.

Het simpele pakket

Het simpele pakket is gericht op de grootste groep mensen. Bij dit pakket zit een domein naar keuze en heeft u beschikking over meer ruimte voor bestanden. Daarnaast kunt u bij dit pakket gebruik maken van PHP voor dynamische pagina's. Dit pakket is uitermate geschikt voor het zogenaamde webloggen.

Het basis pakket

Dit pakket is bedoeld voor websites waarop meerdere mensen actief zijn. In dit pakket zitten vijf mailboxen, zodat vijf mensen apart mail kunnen ontvangen. Ook is bij dit pakket meer dataverkeer inbegrepen. Als u veel verkeer genereert en met meerdere mensen aan een site werkt is dit pakket voor u bedoeld.

Het actieve pakket

Zeer actieve websites genereren meer dataverkeer en hebben vaak meerdere (meer dan vijf) mensen die aan de site werken. Dit pakket is bedoeld voor deze groep. Tevens biedt dit pakket de toegang tot mail lijsten om veel mensen makkelijk e-mail te sturen. Als u een druk bezochte weblog of forum online wil hebben is dit pakket een goede optie.

Het zware pakket

Voor de echt drukke en grote websites bestaat het zware pakket. Het biedt meer mailinglijsten, meer mailboxen, meer schijfruimte en meer dataverkeer.

E-mail diensten

Wij bieden een drietal e-mail pakketten aan. Een opsomming hiervan is te vinden in onderstaand overzicht. Bij al deze pakketten zitten een aantal standaarddiensten inbegrepen. Dit zijn: spam detectie, virusdetectie, webmail toegang en een onbeperkt aantal aliassen. Uiteraard zorgen wij voor stabiele afhandeling en back-up van uw mail.

Overzicht van e-mail diensten

Deze pakketten kunnen door u worden aangepast om beter te voldoen aan uw eisen. Als u niet goed weet wat voor pakket u nodig heeft kunt u na het overzicht meer over de pakketten lezen.

  simpel basis zwaar
Standaard zaken:
Domein + + +
Service basis basis basis
Ruimte 50 MB 250 MB 1000 MB
E-mail:
Mailboxen 1 5 20
Mail lijsten - 1 10
Kosten:
Maandelijks € 4,00 € 10,00 € 20,00

Het simpele pakket

Het simpele pakket is gericht op het ontvangen van e-mail op een door u gekozen domein. U krijgt 1 popbox en 50 megabyte ruimte om e-mail te ontvangen. Dit pakket is verder voorzien van alle standaardzaken.

Het basis pakket

Dit pakket is ideaal als u met meerdere mensen op een domein e-mail wil ontvangen. U heeft de beschikking over 5 popboxen. Tevens biedt dit pakket 1 mail lijst aan om grote groepen mensen mail te sturen. Dit pakket is uitermate geschikt voor kleine bedrijven of gezinnen waarin elke medewerker/gezinslid zijn eigen mailbox heeft.

Het zware pakket

Het zware pakket is voor gebruikers die aan veel mensen mailboxen wil geven. U heeft de beschikking over 20 mailboxen. Verder heeft u de beschikking over 10 mail lijsten.

Een dienst afnemen

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van een dienst dan kunt u met ons contact opnemen. Door onze recente start zijn wij nog niet in staat ons bestelsysteem te gebruiken. Voorlopig zult u ons moeten e-mailen. In deze mail kunt u uw wensen aangeven. Dit kan een pakket zijn, of een pakket met extra eigenschappen. Na het aan onze zijde ontvangen van deze e-mail zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.